PR-connections b2b

Wat kan LinHil voor u betekenen?

Wanneer het gaat om de juiste contacten en de wijze waarop het verbinden hiermee tot stand kan worden gebracht bent u bij LinHil PR-connections in b2b aan het juiste adres. Of het nu gaat om bestaande relaties of prospects, conform een gewenst plan van de opdrachtgever wordt uitvoering gegeven aan de realisatie van de contacten. Binnen PR maar ook in relatie tot sales.

Voor incentives staat LinHil ook borg voor de verzorging van meerdaagse groepsreizen voor ondernemers naar bestemmingen in binnen- en buitenland waarbij invulling gegeven kan worden aan het bezoeken van vakbeurzen en het bezichtigen van toonaangevende bedrijven. Dit desgewenst in combinatie met cultureel interessante locaties in het te bezoeken land. Van Parijs tot Rome en van Lissabon tot in Fins Lapland, Rusland en de VS.

Voor tekstschrijven heeft LinHil een ruime ervaring in het aanleveren van redactionele artikelen, het schrijven van columns en het vervaardigen van een speech.

Kortom, LinHil (lees Ton Lindeman) is breed georiënteerd en weet met deskundigheid en gepaste sympathie de toon te zetten.

Dienstverlening

* Verbinden
* Contacten leggen
* Teksten schrijven
* Salesactiviteiten
* Ambassadeurschap namens bedrijven
* B2b
* Presentaties

Geïnteresseerd?
Neem contact op voor meer informatie.
Neem contact op